Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Επανάληψη Επιμορφωτικής Ημερίδας στις 9/5/2012. Η καινοτομία των Ερευνητικών Εργασιών της Α΄ Λυκείου στην πράξη. Καίρια ζητήματα και πρακτικές αντιμετώπισης.


Με γνώμονα την ανταπόκριση στις επιμορφωτικές ανάγκες των Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σχετικά με τις Ερευνητικές Εργασίες της Α΄ Λυκείου στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια (που εισάγονται ως αυτόνομο μάθημα και στη Β΄ Λυκείου από το σχολικό έτος 2012-2013) επαναλαμβάνεται από τους Σχολικούς Συμβούλους Ι. Τζωρτζάκη ΠΕ12 και Β. Καλοκύρη ΠΕ02, και το Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, η Ημερίδα με θέμα «Η καινοτομία των Ερευνητικών Εργασιών της Α΄ Λυκείου στην πράξη. Καίρια ζητήματα και πρακτικές αντιμετώπισης», σύμφωνα με το Πρόγραμμα που επισυνάπτεται στο παρόν.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου (Αμφιθέατρο ΠΕΚ), την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012, ώρα 5.30 μ.μ. – 9.00 μ.μ.
           
            Η Ημερίδα αφορά στους Συντονιστές και στους Εκπαιδευτικούς Δ.Ε. που έχουν αναλάβει τη διδασκαλία των Ερευνητικών Εργασιών, καθώς και σε όλους τους Εκπαιδευτικούς Δ.Ε. οι οποίοι ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν σχετικά με αυτές, προκειμένου να αναλάβουν τη διδασκαλία τους στο μέλλον ή/και να διαμορφώσουν αντίληψη για το νέο διδακτικό αντικείμενο και τη φυσιογνωμία του νέου Λυκείου.
           
Για λόγους καλύτερης οργάνωσης, οι ενδιαφερόμενοι Εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση ΕΔΩ μέχρι τη Δευτέρα 7 Μαΐου, ώρα 24.00. Προτεραιότητα συμμετοχής στην Ημερίδα μεταξύ των Εκπαιδευτικών που θα υποβάλουν αίτηση έχουν όσοι την προηγούμενη φορά διεξαγωγής της (14/3/2012) είχαν υποβάλει αιτήσεις οι οποίες δεν κατέστη δυνατό να ικανοποιηθούν (λόγω μεγάλου αριθμού αιτούντων και κλήρωσης).

Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν την Τρίτη 8 Μαΐου, ώρα 15:00, στην παραπάνω δικτυακή διεύθυνση.

Παρακαλούνται πολύ οι Εκπαιδευτικοί των οποίων τα ονόματα θα αναρτηθούν να ειδοποιήσουν έγκαιρα σε περίπτωση που δεν θα μπορέσουν τελικά να παρακολουθήσουν την Ημερίδα, με ηλεκτρονικό μήνυμα (προς: johntzortzakis@gmail.com), προκειμένου να αξιοποιηθούν οι διαθέσιμες θέσεις από άλλους!

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.Γιάννης Τζωρτζάκης
ΠΕ12 Σχολικός Σύμβουλος


Βασιλεία (Λιάνα) Καλοκύρη
Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου