Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Αιτήσεις συμμετοχής στην ενδοσχολική επιμόρφωση του 1ου ΕΠΑΛ Αγ.Νικολάου για τις Ερευνητικές Εργασίες και την Ειδική Θεματική Δραστηριότητα


Ο Σχολικός Σύμβουλος Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων & Τοπογράφων Μηχανικών Περιφέρειας Κρήτης & Κυκλάδων κ. Γιάννης Τζωρτζάκης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου, οργανώνουν ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σχολείου, σχετικά με τις Ερευνητικές Εργασίες και την Ειδική Θεματική Δραστηριότητα. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου, την Τετάρτη 17/10/2012, από ώρα 12.30 και περιλαμβάνει μία σειρά επεξηγήσεων για την την Ειδική Θεματική Δραστηριότητα της Β ΕπαΛ, και τις Ερευνητικές Εργασίες της Α ΕπαΛ, που ακολουθούνται από συζήτηση για επίλυση αποριών και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εκπαιδευτικών.
Η αίτηση συμμετοχής, βρίσκεται ΕΔΩ
Θα δοθεί η δυνατότητα για παρακολούθηση της επιμόρφωσης από όλους όσους το επιθυμούν,  παρακαλώ όμως να συμπληρώσετε την αίτηση να μπορούμε να επικοινωνούμε στο μέλλον.
Σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον για ένα επιπλέον δίωρο βιωματικό εργαστήριο στο σχολείο, μετά τη λήξη της παρουσίασης, θα συμμετάσχουν σε αυτό οι εκπαιδευτικοί που θα το δηλώσουν με σειρά προτεραιότητας. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στο βιωματικό εργαστήριο (αν πραγματοποιηθεί) είναι 18 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου