Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Χανιά - 1ο ΕΠΑΛ - Διοργάνωση εργαστηριακού σεμιναρίου «Ερευνητικές Εργασίες στην πράξη»


Ο Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ12 Πολιτικών Μηχανικών κος Γιάννης Τζωρτζάκης, σε συνεργασία με το 1ο ΕΠΑΛ Χανίων, διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ερευνητικές Εργασίες στην πράξη» την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11:30 το οποίο θα διεξαχθεί στους χώρους του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων.

Αντικείμενο του εργαστηρίου είναι ο Σχεδιασμός, η Οργάνωση, η Υλοποίηση και η Αξιολόγηση μίας μικρής διάρκειας ΕΕ τεχνολογικού τύπου. Οι εκπαιδευόμενοι θα εμπλακούν ενεργητικά με όλα τα στάδια της ΕΕ, από τον ορισμό ομάδων, τον ομαδοσυνεργατικό σχεδιασμό της πειραματικής διαδικασίας, την καταγραφή και ανάλυση αποτελεσμάτων, μέχρι και το σχεδιασμό και εφαρμογή πίνακα διαβαθμισμένων κριτηρίων (ρουμπρίκας αξιολόγησης).
 Επιπλέον θα αναδειχθούν και θα συζητηθούν στην ομάδα, πιθανά προβλήματα και απορίες των συμμετεχόντων και θα περιγραφούν τα συνηθέστερα λάθη που κάνουν οι διδάσκοντες στις Ερευνητικές Εργασίες.
Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται ΕΔΩ και μπορεί να υποβληθεί μέχρι την Πέμπτη 13/12/2012, το μεσημέρι. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν το βράδυ της Πέμπτης στην ίδια σελίδα.

Λόγω της φύσης του εργαστηρίου, ο αριθμός των συμμετεχόντων καθορίζεται σε δεκαοκτώ (18) εκπαιδευτικούς. Σε περίπτωση περισσοτέρων αιτήσεων, θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ και οι εκπαιδευτικούς τεχνικών κυρίως ειδικοτήτων που εμπλέκονται σε Ερευνητικές Εργασίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου